Οι καλοί ψαράδες είναι σπάνιο είδος την σημερινή εποχή. Είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Όσο ωριμάζουν τόσο καλύτεροι γίνονται. Ο Βαγγέλης με τον συμπληρώνουν ότι "η υπόθεση δεν είναι μόνο να βγάλεις, αλλά τι θα βγάλεις. Εμείς είμαστε ποιοτικοί στο ψάρεμα. Διαλέγουμε αυτό που θα βάλουμε στα καλάθια μας". Όσο για τα θαλασσινά τους στέκια; Αυτά ποικίλουν από εποχή σε εποχή!! Αν είναι καλοκαίρι τραβάνε για Σκιάθο, γιατί μας είπαν έχει μελανούρια, τσιπούρες. Την άλλη περίοδο προτιμούν τα χταπόδια. Επίσης μας εκμυστηρεύτηκαν ότι πολλοί θέλουν να έρχονται μαζί τους για ψάρεμα γιατί αλλιώς δεν βλέπουν ούτε λέπι!!! Τι να κάνουμε; Όλοι καλάρουνε, μα δεν βγάζουν ψάρια. Καλάρει και ο Βάγγος και βγάζει παλαμάρια.