Οι στόχοι που είχε θέσει ο FSA (η Βρεττανική υπηρεσία ελέγχου τροφίμων) για να μειωθούν τα επίπεδα αλατιού στα φαγητά δεν φαίνεται να υλοποιούνται, καθώς υπάρχει αντίδραση από τις βιομηχανίες τροφίμων. Ειδική ομάδα των βιομηχανιών που συστάθηκε ζήτησε από τον FSA, να γίνουν πιο ελαστικά τα ανώτερα αποδεκτά επίπεδα αλατιού στα φαγητά λόγω του ότι υπάρχουν, όπως υποστηρίζουν, ζητήματα τεχνικής και καταναλωτικής προτίμησης. Kάντε click εδώ για να διαβάσετε όλο το άρθρο
|