Τα αρπακτικά έντομα, όπως φαίνεται, πιο πολύ ενδιαφέρονται για την υγεία τους σε σχέση με πολλούς ανθρώπους, καθώς αυτά προσαρμόζουν τη διατροφή τους έτσι ώστε να διατηρούν μια καλή διατροφική ισορροπία, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύει το περιοδικό Science. Στο πλαίσιο της μελέτης αυτής, σε τρεις ποικιλίες εντόμων: αράχνη-λύκος, αράχνη που υφαίνει τον ιστό της και σκαραβαίος, προσφέρθηκαν μόνο τροφές που διαταράσσουν τη διατροφική ισορροπία, πλούσιες σε λιπίδια ή σε πρωτεΐνες. Kάντε click εδώ για να διαβάσετε όλο το άρθρο
|