Σερβιτόρος της Εύβοιας
 
 
Newsletter - Μάθετε πρώτοι τα νέα
Eγγραφή
976 εγγεγραμμένα μέλη Διαγραφή
Αναζήτηση στον "Σερβιτόρο"

Όλες οι λέξεις   Οποιαδήποτε
Αναζήτηση στον Eυβοϊκο κατάλογο
20 Φεβρουαρίου 2005
 
 


 
Πρωτοβουλίες της Ε.Ξ.Ε. για την ανάπτυξη της ποιότητας του τουρισμού της Εύβοιας
22/07/2003,  14:26

Εφτά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις από την Εύβοια εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Πιστοποιηθείτε του Υπουργείου Ανάπτυξης για την υιοθέτηση, εφαρμογή και πιστοποίηση συστήματος διασφάλισης ποιότητας κατά τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001 - Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και ΕΛΟΤ 1416 (HACCP) - Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων - Ανάλυση κινδύνων και κρίσιμα σημεία ελέγχου.

Η όλη διαδικασία έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας της Ένωσης Ξενοδόχων Ευβοίας η οποία διευκόλυνε την σύνταξη των αιτήσεων και των άλλων στοιχείων.

Αυτή η πρωτοβουλία της ΕΞΕ αποτελεί συνέχεια της εκστρατείας ευαισθητοποίησης υπέρ της Υγιεινής και Ασφάλειας των Τροφίμων που έχει ξεκινήσει στο νομό και επίσης εντάσσεται στη γενικότερη πρόταση - πρωτοβουλία της για την ανάπτυξη της ποιότητας των τουριστικών υπηρεσιών και για την κήρυξη του 2003 και 2004 σε έτη Ποιότητας για τον Τουρισμό της Εύβοιας


 «  Προηγούμενo άρθρoΕπόμενo άρθρo  » 
 
Προσθέστε αυτή τη σελίδα στα αγαπημένα
Αποστολή της σελίδας με email


 
6 χρόνια ζωής για το "Σερβιτόρο"

Επιχείρηση "Πόλις" και στην Εύβοια
Εντοπίστηκε πτώμα άγνωστου άνδρα
Μαθητές με οικολογική συνείδηση
Εκπρόσωπος του Κ.Π.Ν. στη Θεσσαλονίκη
Διαγωνισμός δοκιμίων
Συνεστίαση των Λαμαριωτών
Ο χορός των Λαγγαδιωτών Χαλκίδας
Παράσταση Καραγκιόζη
Παιδικό αποκριάτικο πάρτι
Η πίτα του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου
Αφιέρωμα στο Λευτέρη Παπαδόπουλο
Πάρτι με κλόουν και ξυλοπόδαρους
Συζήτηση για την παιδεία
Η ΑΓΕΧ με Περιστέρι
Ο Λήλας υποδέχεται τον Ατσαλένιο
Εύκολη Κυριακή για τον Ηρακλή
20η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας Ευβοίας
22η αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας Ευβοίας
Επιβάρυνση του ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος από τη Σέλμαν
Κέντρο υποδοχής μεταναστών στο Πέι Δοκού;
 

 

Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη.