Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή στην Κάρυστο

Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011, 14:53
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Καρύστου στο Γιοκάλειο ίδρυμα Καρύστου. Τη σεμνή τελετή τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας & Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ. Μετά το πέρας της τελετής ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους τονίζοντας ότι θα είναι κοντά τους.

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Νίκος Μανώλης κάλεσε τους συνεργάτες του να δουλέψουν σκληρά, μεθοδικά και δίκαια για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις και προκλήσεις των καιρών. Δεν παρέλειψε να δώσει και το στίγμα του για τις πρώτες ημέρες λέγοντας ότι θα δώσει προτεραιότητα στην οργάνωση, τη βελτίωση της καθαριότητας και καθημερινότητας. Έκανε ξεκάθαρο ότι δεν θα επιτρέψει συμπεριφορές που είναι ενάντια στους πολίτες και το δημόσιο συμφέρον. Όπως χαρακτηριστικά είπε "θα σεβαστούμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Προσωπικές στρατηγικές και ιδιοτέλειες δεν έχουν χώρο εδώ". Έκανε λόγο για μέτρα κοινωνικής δικαιοσύνης καθώς "οι ημέρες επιτάσσουν τη δημοτική αρχή να είναι εγγύτερα στους φτωχούς και στα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας. Είναι αυτοί που υποφέρουν περισσότερο από την οικονομική κρίση και μας έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε".

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Ευβοίας κ. Σίμος Κεδίκογλου και κα Ουρανία Παπανδρέου. Το παρόν έδωσαν αρκετοί δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.