Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Γιώργος Τσουνής εναντίον Κώστα Μαρκόπουλου

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010, 11:25
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Τη διακήρυξη της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" υπέγραψε ως ιδρυτικό μέλος ο κ. Γιώργος Τσουνής, πρόεδρος της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδας.

Ο ίδιος με επιστολή του στρέφεται κατά του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, βουλευτή Εύβοιας κ. Μαρκόπουλου Κώστα σχολιάζοντας τις δηλώσεις του περί "αποστατών" και "συνωμοτών".

Ο κ. Τσουνής χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Μαρκόπουλου κάνοντας λόγο "για προδοσία της παράταξης και εξαπάτηση του ευβοϊκού λαού με ψεύτικες χορηγίες και ψεύτικους διορισμούς".

Ο κ. Τσουνής αναφέρει:

"Ως σκεπτόμενος πολίτης, παρατηρώ το τελευταίο χρονικό διάστημα το περίσσιο θράσος ορισμένων που θεωρούν τον εαυτό τους και εκπρόσωπο του λαού, να καταγγέλλουν ως συνωμότες, αποστάτες κλπ ανθρώπους που δεν έφυγαν ποτέ από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, όταν οι ίδιοι οι καταγγέλλοντες, ως μέλη της Πολίτικης Ανοιξης, έριχναν την εκλεγμένη από τον λαό κυβέρνηση του Κώστα Μητσοτάκη, επαναφέροντας στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ και τα συμφέροντα που υπηρετούσε.

Ένας τέτοιος ασυνεπής εκπρόσωπος του λαού, είναι και ο βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος με την ανακοίνωση του κατά της Ντόρας Μπακογιάννη, κάνει μαθήματα συνέπειας σε αξίες και αρχές, που ο ίδιος ουδέποτε τήρησε, αφού ξεχασε ότι κάποτε πρόδωσε την παράταξη του, για προσωπικά και μόνο οφέλη.

Είναι γνωστή η ιστορία του, απλά φρεσκάρω την μνήμη των συμπολιτών μου. Βέβαια ο ίδιος την προδοσία της παραταξής του και την εξαπάτηση του Ευβοικού λάου (ψεύτικες χορηγίες, ψεύτικοι διορισμοί κτλ) τις θεωρεί επιβεβλημένες συμπεριφορές στην πολιτική εφόσον μοναδικός σκοπός του είναι η εκλογή του αντί παντός τιμήματος.

Αν ο κος Μαρκόπουλος ζούσε την εποχή της μάχης των Θερμοπυλών θα ήταν ο Εφιάλτης και θα αιτιολογούσε την πράξη της προδοσίας λέγοντας ότι το έκανε διότι ο Λεωνίδας και οι Σπαρτιάτες του παρακώλυαν την συγκοινωνία στο στενό των Θερμοπυλών.

Τέλος, εμείς που υπηρετήσαμε πιστά την παράταξή μας και την είδαμε με θλίψη να μεταμορφώνεται από Νέα Δημοκρατία σε Νέα Πολιτική Ανοιξη των Μαρκόπουλων, δηλώνουμε ότι δεν ταιριάζουν πια τα χνώτα μας μαζί τους".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.