Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Στη Βόρεια Εύβοια ο Θανάσης Χειμάρας

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010, 11:17
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα μεγάλα προβλήματα της Βόρειας Εύβοιας θα έχει για τις επόμενες ημέρες, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάσης Χειμάρας.

Συγκεκριμένα, το διήμερο 26 - 27 Οκτωβρίου, θα επισκεφθεί Δήμους της Βόρειας Εύβοιας, συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χειμάρας ξεκινά την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, επισκεπτόμενος το Δήμο Ιστιαίας, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο.

Στη συνέχεια ο κ. Χειμάρας, θα λάβει μέρος σε εκδήλωση της Κίνησης Πολιτών για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας. Το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, του οποίου η αναβάθμιση σε Κέντρο Υγείας - Νοσοκομείο είχε ενταχθεί προς χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ από τον Ιούλιο του 2009, εξακολουθεί να παρουσιάζει προβλήματα στον εξοπλισμό και τη στελέχωσή του.

Η ενίσχυσή του αποτελεί πολυετές αίτημα των κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας καθώς η Χαλκίδα και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας λόγω του κακού οδικού Δικτύου προς την Πρωτεύουσα είναι δυσπρόσιτα, ιδίως σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης υγείας.

Στο Εμπορικό Κέντρο της Ιστιαίας θα συνεχίσει ο κ. Χειμάρας τις επισκέψεις του, όπου θα επισκεφθεί καταστήματα της περιοχής και θα συνομιλήσει με επαγγελματίες για τα προβλήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 18.30, ο κ. Χειμάρας θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Αιδηψού και θα ακολουθήσουν συναντήσεις με επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό και τη φιλοξενία στη Λουτρόπολη και με πολίτες.

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσουν οι επαφές του κ. Χειμάρα στις 10.00 με συνάντηση που θα έχει στο Πευκί με το Δήμαρχο Αρτεμισίου, στις 11.00 στη Λίμνη με το Δήμαρχο Ελυμνίων, στις 12.00 στην Αγία Αννα με το Δήμαρχο Νηλέως και στις 14.00 στο Μαντούδι με το Δήμαρχο Κηρέως.

Το απόγευμα της Τετάρτης, στις 18.00, θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης» στη Χαλκίδα.

Μετά τα εγκαίνια, στις 19.30 θα μεταβεί στα Ψαχνά, όπου θα συμμετάσχει σε εκδήλωση με θέμα: «Προστασία Περιβάλλοντος & Περιβαλλοντικά Προβλήματα στην Εύβοια».


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.