Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Προεκλογικός αγώνας Λευτέρη Ραβιόλου στην Κάρυστο

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010, 11:38
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Κάρυστο και την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του έκανε, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου, κ. Λευτέρης Ραβιόλος.

Στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, επισήμανε τις αλλαγές που επιφέρει ο Καλλικράτης και τις απαιτήσεις και υποχρεώσεις που επιβάλλει το νέο διοικητικό καθεστώς, τονίζοντας ότι:

«η ωριμότητα στη λήψη αποφάσεων, η αποτελεσματικότητα και το αίσθημα ευθύνης είναι τώρα πιο επιτακτικά από ποτέ. Η νέα αρχιτεκτονική της διοίκησης απαιτεί νέους πολιτικούς όρους, ενεργοποίηση ικανών στελεχών των τοπικών κοινωνιών, συνεργασία παραγωγικών δυνάμεων και συμμετοχή όλων των πολιτών.

Πετυχημένος δεν είναι ο νόμος που ψηφίστηκε, πετυχημένος θα είναι ο νόμος που πετυχημένα θα εφαρμοστεί, από ανθρώπους με γνώσεις, τεχνογνωσία και αποτελεσματικότητα, που θα καταφέρει να εξελιχθεί μέσα από τις εξελίξεις και θα ξεπεράσει δυσκολίες, μέσα από συνεργασίες και δημοκρατικές διαδικασίες.

Δεσμεύομαι ότι εγώ πρώτος θα υποστηρίζω πάντα τη συνεργασία, τις δημοκρατικές διαδικασίες και το διάλογο που έχει ανάγκη το νέο μεγάλο εγχείρημα για να πετύχει».

Αναφέρθηκε, επίσης, συνοπτικά στις πολιτικές που θα ακολουθήσει, στα έργα υποδομής και στις παρεμβάσεις που θα κάνει, ώστε, όπως είπε: «ο δήμος να κινηθεί ανοδικά, να δημιουργήσει ένα δυναμικό και ελπιδοφόρο μέλλον και να καλύψει τις ανάγκες των δημοτών του» και ανήγγειλε τη δημιουργία Υπηρεσίας Αγροτικής Οδοποιίας, με μοναδική αρμοδιότητα τη συντήρηση των αγροτικών δρόμων και των μονοπατιών, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες σε αυτό το τομέα όλων των χωριών, μακριά από προσωπικές εξυπηρετήσεις και ψηφοθηρικές πολιτικές», όπως τόνισε.

Επαφές Ραβιόλου με φορείς και συλλόγους

Συνάντηση με το Σύλλογο Προστασίας Νοτίου Καρυστίας (ΣΠΠΕΝΚ) και τη χορωδία Καρύστου, «Μουσικό Δίαυλο», είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου, κ. Λευτέρης Ραβιόλος.

Στη συζήτηση με τα μέλη του ΣΠΠΕΝΚ τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην εγκατάσταση των Ανεμογεννητριών, στη διαχείριση των απορριμμάτων και στην ποιότητα του νερού. Ο κ. Ραβιόλος, απαντώντας στους προβληματισμούς του Συλλόγου, είπε ότι: «αυτά είναι ζητήματα που μας απασχολούν όλους και ως συνδυασμός έχουμε επεξεργαστεί τις πολιτικές που θα ακολουθήσουμε και τις λύσεις που θα προτείνουμε, έτσι ώστε να προστατευτεί το περιβάλλον και το οικοσύστημά μας και να διασφαλιστεί η υγεία των δημοτών και η ποιότητα ζωής τους».

Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση με μέλη του «Μουσικού Διαύλου», ο κ. Ραβιόλος τους διαβεβαίωσε ότι, «ως Δημοτική Αρχή, μέσα στα πλαίσια της ιδιαίτερης μέριμνας που θα δείξουμε για την αναβάθμιση και ενίσχυση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, θα είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθειά σας, ώστε να συνεχίσετε τη σημαντική συνεισφορά σας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου».


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.