Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Δημήτρης Θωμάς: "Δεν έρχομαι ως 'Δούρειος ίππος' της Κύμης. Έρχομαι για να παλέψω για ολόκληρη την περιοχή."

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010, 10:34
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Μετά την πρώτη επαφή με τους Δημότες και την καταγραφή των προβλημάτων σε κάθε Τοπικό Διαμέρισμα, συντάχθηκε το πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στους οικισμούς του νέου Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Σε φυλλάδια υπάρχουν οι προτάσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων, ο τρόπος επίλυσης τους και οι δεσμεύσεις του συνδυασμού. Για την πλήρη ανάλυση και ενημέρωση των δημοτών ο υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου και Δήμαρχος Κύμης, Δημήτρης Θωμάς άρχισε το δεύτερο γύρο της περιοδείας του στα τοπικά διαμερίσματα του νέου Δήμου.

Μέχρι στιγμής έχει επισκεφθεί τα Τοπικά Διαμερίσματα: Γαβαλάς, Δύστος, Πετριές και Αγιοι Απόστολοι.

Στη δεύτερη περιοδεία του και στην επαφή που έχει με τον κόσμο, εφιστά την προσοχή στους δημότες, "σε αυτές τις κρίσιμες για τον τόπο δημοτικές εκλογές, να ψηφίσουν αυτούς που θεωρούν ικανούς, σοβαρούς και έμπειρους. Να μην καταδικάσουν την περιοχή, ψηφίζοντας με κριτήρια κομματικά, οικογενειακά και κριτήρια προσωπικών σχέσεων".

"Το ζητούμενο -είπε ο κ. Θωμάς- δεν είναι, αν ο Δήμαρχος είναι κόκκινος, πράσινος ή μπλε, ούτε, αν είναι Κουμιώτης, Αλιβεριώτης, Κονιστριάτης, Αυλωναρίτης ή Δύστιος ο Δήμαρχος από κάπου θα είναι. Δεν μπορεί να είναι δίχως ιδιαίτερη πατρίδα. Το ζητούμενο είναι, ότι πρέπει να ψηφίζονται Δήμαρχοι και Δημοτικά Συμβούλια, που αποδεδειγμένα θα τα καταφέρουν καλύτερα από τους άλλους, σε σχέση με τα προβλήματα του τόπου".

Ο κ. Θωμάς ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν έρχομαι εδώ ως «Δούρειος ίππος» της Κύμης. Το Αλιβέρι είναι η έδρα, η πρωτεύουσα του νέου Δήμου και έτσι θα λειτουργήσει στη συνέχεια. Έρχομαι εδώ για να παλέψω για ολόκληρη την περιοχή.

Εάν, με την δική σας ψήφο, αύριο με εκλέξετε για Δήμαρχο, θα κοιτάξω ισότιμα το Αλιβέρι, τον Δύστο, το Αυλωνάρι, την Κύμη και τις Κονίστρες, αλλά και όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα, όλα τα χωριά.

Δίνοντας στο καθένα, αυτό που του αναλογεί. Αυτό για μένα αποτελεί δέσμευση και αποκλειστική αλήθεια. Έχω αποδείξει ότι ποτέ δεν ξεχώρισα τα χωριά της Κύμης μεταξύ τους αλλά και σε σχέση με την Κύμη και ας μην ξεχνάμε ότι ανέλαβα τον Δήμο Κύμης στην αρχή του Καποδίστρια και έχω την εμπειρία να ενώσω και όχι να διχάσω τους κατοίκους".

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δημήτρη Θωμά

Η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Κυτταρολογίας φιλοξένησε το 30 ετήσιο ευρωπαϊκό φροντιστήριο κυτταρολογίας, το οποίο διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Κυτταρολογικών Εταιρειών και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας, στη γενέτειρα του Γεωργίου Παπανικολάου, την Κύμη, το διάστημα 20-24 Σεπτεμβρίου.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κυτταρολογικών Εταιρειών εξέφρασε ήδη τα συγχαρητήρια για τη διεξαγωγή του φροντιστηρίου και για τη φιλοξενία των συμμετεχόντων, η οποία, όπως αναφέρεται σε σχετική επιστολή προς τον δήμαρχο Κύμης κ. Θωμά Δημήτρη, "πραγματοποιήθηκε χάρη στη δυναμική του συμβολή".

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής: "Σας ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους της Ομοσπονδίας για τη σημαντική υποστήριξή σας στην επιτυχία των εργασιών και στη φιλοξενία των συμμετεχόντων, χωρίς την οποία το 30 Ετήσιο Ευρωπαϊκό Φροντιστήριο Κυτταρολογίας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας και ιδιαίτερα στην Κύμη. Ευχαριστούμε δε ιδιαιτέρως τη συνεργάτιδά σας και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Αρετή Μπάτσα, η οποία συνέβαλε ουσιαστικά και καθοριστικά στην επιτυχία της όλης διοργάνωσης".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.