Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Η κίνηση των υποψηφίων στην Περιφέρεια

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010, 13:12
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Περιοδεία Στουπή και υποψηφίων στη Στυλίδα

Περιοδεία στον Δήμο Στυλίδας πραγματοποίησε ο συνδυασμός της «Ριζοσπαστικής και Οικολογικής Συνεργασίας για τη Στερεά Ελλάδα-Πολίτες Ενάντια στο Μνημόνιο", με την συμμετοχή του επικεφαλής υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Νίκου Στουπή, του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Κώστα Γιώτα, των υποψηφίων Φθιώτιδας κας Χαράς Παρμενοπούλου, κ.κ Νίκου Λαμπρούτσου, Βαγγέλη Αυλωνίτη, Γιώργου Ακριώτη, Γιάννη Κούτρα και άλλων στελεχών της Παράταξης.

Κατά την επίσκεψή τους οι υποψήφιοι μοίρασαν την διακήρυξη της παράταξης, μίλησαν με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου, κατοίκους της περιοχής, και διερχόμενους επισκέπτες.

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Στουπής, με το τέλος της περιοδείας, αφού τόνισε πως "ιδιαίτερα για την Στερεά Ελλάδα ο πρωτογενής Τομέας οφείλει να είναι η ατμομηχανή της ανάπτυξης", κάλεσε τους αγρότες "να σηκώσουν τα λάβαρα του Αγώνα τους και να υπερασπισθούν τον ιδρώτα του μόχθου τους συμπαρατασσόμενοι σε πρώτη φάση με τους εργαζόμενους και τα άλλα στρώματα σε ένα μέτωπο υπεράσπισης των κοινωνικών δικαιωμάτων που λυσσαλέα αμφισβητούνται από την πρωτοφανή επίθεση των δυνάμεων του κεφάλαιου μέσω του μνημονίου".

Επαφές Νίκου Παπανδρέου και υποσχέσεις για την ίδρυση του Νοσοκομείου Χαλκίδας

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκος Παπανδρέου, συνεχίζοντας τις περιοδείες του επισκέφθηκε στις 18 Οκτωβρίου τη Λαμία όπου συμμετείχε και στις εκδηλώσεις για τον πολιούχο της πόλης Όσιο Λουκά, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους και στη συνέχεια πραγματοποίησαν επίσκεψη στα Καμένα Βούρλα.

Στις 19 Οκτωβρίου, βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου είχε συνάντηση με το προσωπικό, άκουσε τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και υποσχέθηκε πως "με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας θα είναι από τις πρώτες προτεραιότητες η ίδρυση του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας με πίεση προς την κεντρική εξουσία. Ένα θέμα το οποίο εδώ και χρόνια ταλανίζει την περιοχή της Ευβοίας, καθώς έγιναν 'εγκαίνια' τόσο από τον τέως Πρωθυπουργό τον κ. Σημίτη όσο και από τον τέως Υπουργό της Νέας Δημοκρατίας τον κ. Αβραμόπουλο αλλά ο θεμέλειος λίθος ακόμη αναζητείται".

Παρουσίαση υποψηφίων και προγράμματος Σπανούδη για Φθιώτιδα και Βοιωτία

Το πρόγραμμα και τους υποψήφιους στους νομούς Φθιώτιδας και Βοιωτίας θα παρουσιάσει το "Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς" και η υποψήφια κα Δέσποινα Σπανούδη, σε συνεντεύξεις τύπου και εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί ως εξής:

  • Οι υποψήφιοι της Φθιώτιδας και το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στη Λαμία, στις 7 μ.μ, στον Όμιλο Φίλων Θεάτρου, (Στοά Μουσάτου, 3ος Όροφος).
  • Οι υποψήφιοι της Βοιωτίας θα παρουσιαστούν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στη Λειβαδιά, στις 12 το μεσημέρι, στο Εκλογικό Κέντρο, που βρίσκεται στην οδό Μπουφίδου 39 (στην πάροδο).

Περιοδεία υποψήφιου περιφερειάρχη Στ. Ελλάδας Νίκου Στουπή στη Φωκίδα

Ο επικεφαλής της παράταξης "Ριζοσπαστική και Οικολογική Συνεργασία για τη Στερεά Ελλάδα- Πολίτες Ενάντια στο Μνημόνιο" και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκος Στουπής θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Φωκίδα την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Σεργουνιώτη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Φωκίδας κα Πολυξένη Ηλιοπούλου, κ. Νίκο Κουτσούκο, κα. Ελπίδα Λιάκου και κ. Διονύση Σφαέλλο.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.