Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Οργώνει... την Εύβοια ο Κλέαρχος Περγαντάς

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010, 11:53
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Περιοχές της Νότιας Καρυστίας επισκέφθηκε την Τετάρτη20 Οκτωβρίου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Στο δήμο Κριεζών ο κ. Περγαντάς συναντήθηκε με το Δήμαρχο Κώστα Μαστροκώστα και δημοτικούς συμβούλους όπου έγινε αναλυτική συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής. Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν ως προτεραιότητες ήταν το αποχετευτικό, η αξιοποίηση της Λίμνης του Δύστου, ο Βιολογικός Καθαρισμός και η έλλειψη ΧΥΤΑ.

Ο κ. Περγαντάς τόνισε για τη μελέτη του βιολογικού καθαρισμού, η οποία είναι έτοιμη, ότι θα γίνει προσπάθεια να δρομολογηθεί το έργο όσο γρηγορότερα γίνεται, από το ΕΣΠΑ. Παράλληλα θα πρέπει να γίνει προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για ΧΥΤΑ της ευρύτερης περιοχής.

Στα Στύρα είχε συνάντηση με τον πρωην Δήμαρχο Ζαχαρία Λέκα και με πολίτες ενώ στην παραλία των Νέων Στύρων είχε συνάντηση με στελέχη της αυτοδιοίκησης της Καρυστίας και εκπροσώπους φορέων όπου συζητήθηκαν οι δυνατότητες τουριστικής Ανάπτυξης της περιοχής Καρυστίας για την οποία ο κ. Περγαντάς υπογράμμισε ότι «αποτελεί προνομιακό χώρο ανάπτυξης του τριτογενή τομέα».

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου ο κ. Περγαντάς συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Εύβοια θα επισκεφθεί την Αρτάκη, το Μαντούδι, και την Δίρφυ.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.