Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Προεκλογική δράση στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010, 11:10
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Δημήτρη Παπαναστασίου

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στις 20.00 μ.μ ο συνδυασμός «Πολίτες της Αυτοδιοίκησης" του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου κ. Δημήτρη Παπαναστασίου, θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην πλατεία Ηρώων του Πολυτεχνείου στο Αλιβέρι.

Παρουσίαση συνδυασμού Ιωάννη Κούκη

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, στις 7:00 μ.μ, στην κεντρική πλατεία της Κύμης θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου της Ν.Δ για το δήμο Κύμης-Αλιβερίου, κ. Ιωάννη Κούκη.

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου μεταξύ των υποψηφίων

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού "Ενεργοί Δημότες" κ. Σιαγιάννης Γιάννης μετά και την κατάθεση του ψηφοδελτίου στο Πρωτοδικείο, το οποίο χαρακτηρίζει ποιοτικό, δίνει για μία ακόμα φορά απαντήσεις σε εκείνους που στρέφονται κατά της υποψηφιότητάς του, κάνοντας λόγο για "μαύρη προπαγάνδα" και για "παραχαράκτες της πραγματικότητας σε επίπεδο διδακτορικής διατριβής".

Στη γραπτή δήλωσή του αναφέρει: "Ξεκινώντας από το μηδέν χωρίς καμία πολιτική ή κομματική στήριξη στη πράξη χωρίς εξαρτήσεις πορευτήκαμε και συνεχίζουμε τον δρόμο που οδηγεί στη σχέση με τους πολίτες που επιθυμούν να βάλουν φραγμό στην ακινησία του Δήμου, αλλά και στους επαγγελματίες της μαύρης προπαγάνδας.

  • Χωρίς μηχανισμούς ή κέντρα εξουσίας (Δήμοι) που με τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών ετέθησαν στην υπηρεσία προπαγάνδας υποψηφίων.
  • Χωρίς να λειτουργούμε μέσα στο πεδίο των ίσων ευκαιριών αλλά αντιμετωπίζοντας την πολιτική τρομοκρατία και τους εκβιασμούς πολιτών σε συγκεκριμένους Δήμους, με γνήσιους εκφραστές τους παραχαράκτες της πραγματικότητας σε επίπεδο διδακτορικής διατριβής.
  • Χωρίς ποτέ να χρησιμοποιήσουμε την ρητορική των 'πολιτικών πεζοδρομίων' που κάποιοι ταυτίζονται τόσο με αυτήν.
  • Σιωπώντας στην προσπάθεια τους να κάνουν το άσπρο, μαύρο, να αποκρύψουν τα μεγάλα ηθικά ζητήματα αυτής της προεκλογικής περιόδου.
  • Και το κυριότερο έχοντας στο πλευρό τους όλους τους μηχανισμούς, να προσπαθούν να πείσουν ότι διώκονται, ότι εκτοπίζονται.
  • Τέτοιας μεγάλης έκτασης εξαπάτηση και αποπροσανατολισμός του πολίτη, δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ η περιοχή μας. Αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική της χάλκευσης και της συκοφάντησης προς το Συνδυασμό μας δεν θα μείνουμε απαθείς όπως έως τώρα.

Καλούμε όλους τους πολίτες

  • να απαξιώσουν την εξαπάτηση, την χάλκευση, την συκοφαντία και τον αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.
  • να αποκλείσουν τα κάθε λογής μικρά ή μεγάλα συμφέροντα και τους εκλεκτούς τους να κρατούν σε πολιτική ακινησία το Δήμο.
  • να ταυτιστούν με τα μεγάλα προβλήματα ανάπτυξης του τόπου και όχι με τα προβλήματα εκπροσώπων του.
  • να ταυτιστούν με τη διαφάνεια, την ηθική, την πολιτική εντιμότητα και την χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος.
  • να απαιτήσουν την μεγάλη Ανατροπή στην κατεύθυνση της ανάπτυξης, της συμμετοχής και της αναβάθμισης των θεσμών.

Καλούμε όλους τους πολίτες να ταυτιστούν με την Ανεξαρτησία της σκέψης μας, με την Ανεξαρτησία της έκφρασης μας και να χτίσουμε μαζί τον Δήμο που έχει ανάγκη ο τόπος".

Πρόγραμμα περιοδείων υποψηφίων

Πυρετώδης είναι ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων δημάρχων προκειμένου να προλάβουν να επισκεφθούν όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και τις τοπικές κοινότητες των νέων δήμων. Το πρόγραμμα των επισκέψεων του υποψηφίου δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου κ. Δημήτρη Παπαναστασίου διαμορφώνεται ως εξής:

  • Στις Τοπικές Κοινότητες Ποταμία - Πλατάνα - Ενορία - Παραλία θα βρεθεί την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ.
  • Την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. θα επισκεφθεί τους:
    Ζάρακες - Αργυρό - Κόσκινα
  • Την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, στις 6:30 μ.μ. θα επισκεφθεί το
    Βέλος, τα Λέπουρα και το Δύστο.
  • Το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, στις 6:30 μ.μ. επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του θα είναι οι: Πετριές - Αγιοι Απόστολοι
  • Την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ. θα βρεθεί στο
    Οριό, το Πυργί και την Οκτωνιά.

Να τον εμπιστευθούν οι πολίτες του δήμου Κύμης-Αλιβερίου ζητά ο Αντώνης Δεμερούτης

Ο κ. Αντώνης Δεμερούτης, Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Κύμης και
Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μαλετιάνων, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κύμης-Αλιβερίου με το συνδυασμό του κ. Σιαγιάννη Γιάννη "Ενεργοί Δημότες" ζητά από τους πολίτες να τον εμπιστευθούν, καταθέτοντας τις απόψεις του για την τοπική αυτοδιοίκηση και τις προτεραιότητες που θέτει με στόχο την ανάπτυξη του νέου δήμου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, μεταξύ άλλων, αναφέρει: "Είμαι ενεργός δημότης και επιθυμώ την αλλαγή στην τοπική αυτοδιοίκηση και την εφαρμογή του σχεδίου "Καλλικράτης", διότι η αυτοδιοικητική αυτή μεταρρύθμιση, με τις αλλαγές νοοτροπίας και αξίες που εισάγει συνιστά ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον.

Οι όποιες αντιδράσεις για τον "Καλλικράτη", οι οποίες μπορεί να έχουν ξεχαστεί από κάποιους, προερχόντουσαν από εκείνους που ταυτίζονται με τις παλαιοκομματικές αντιλήψεις και πρακτικές του πελατειακού Δήμου, της αυθαιρεσίας και της αδιαφάνειας.

Όντας ενεργός δημότης, είμαι σε θέση να έχω διαπιστώσει τις μεγάλες ελλείψεις στις υποδομές και την ανάγκη εφαρμογής των μεγάλων έργων στη Βόρεια Καρυστία όπως:

  • Ολοκλήρωση του έργου του φράγματος Μανικιών και αξιοποίηση των πηγών Δημιουργία Χ.Υ.Τ.Α.
  • Εγκατάσταση σύγχρονου αποχετευτικού δικτύου στα δημοτικά διαμερίσματα και υλοποίηση του βιολογικού καθαρισμού σε ολόκληρο το Δήμο.
  • Βελτίωση του οδικού δικτύου, με κύριο μέλημα την έναρξη εργασιών στο νέο οδικό άξονα Χαλκίδα-Κύμη.
  • Ήπια τουριστική αξιοποίηση του ορεινού όγκου και των παραλιών".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.