Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνες των υποψηφίων για την Περιφέρεια

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010, 14:59
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -


Επίσκεψη Περγαντά στην αγορά Αυλωναρίου

Στην αγορά των Χανίων Αυλωναρίου, στην Εύβοια, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς συνοδευόμενος από στελέχη που συμμετέχουν στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο. Ο κ. Περγαντάς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής, εμπόρους και εκπροσώπους συλλόγων της περιοχής. Επίσης συναντήθηκε και με την κα. Ελένη Αϊδίνη αντιπρόεδρο του συνεταιρισμού γυναικών «Αβαλώνα». Ο υποψήφιος δεσμεύτηκε ότι, όπως έπραξε ως νομάρχης για 8 χρόνια, έτσι και ως Περιφερειάρχης θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, των φορέων, και των συλλόγων, να τους βλέπει, να ακούει τα προβλήματά τους και να αγωνίζεται για την επίλυσή τους.

Παρουσίαση υποψηφίων από το Χειμάρα για την Ευρυτανία

Στο Καρπενήσι παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού "Μαζί για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης" για την Ευρυτανία, από τον επικεφαλής Θανάση Χειμάρα. Τον κ. Χειμάρα υποδέχθηκε ο Νομάρχης Ευρυτανίας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κοντογεώργος, μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη, τον τ. Υπουργό και Βουλευτή Θανάση Μπούρα, πολλά αυτοδιοικητικά και πολιτικά στελέχη της Ευρυτανίας και πλήθος συγκεντρωμένων πολιτών. Ανακοινώθηκαν τα ονόματα: Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης: Κώστας Κοντογεώργος. Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Θανάσης Γαλανός, Δημήτριος Ζήκας, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Μπούρας, Μαρία Παναγιωτοπούλου.

Το ψηφοδέλτιο Περγαντά για τη Βοιωτία

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων στη Βοιωτία για το συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Περγαντά: Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης: Μουλκιώτης Γεώργιος
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Γκιζίλη - Μπούλιου Σταυρούλα (Ρούλα), Γκώνιας Νικόλαος, Δημητρίου (Χόντζιας) Ηλίας, Ζιώγας Γεώργιος, Καλμπένης Δημήτριος, Καμουτσής Αναστάσιος, Καραντζάλης Λουκάς, Κόλλια - Κορογιάννου Θεοδώρα, Λάσπη - Καραχάλιου Βασιλική, Μπακομήτρος Κωνσταντίνος, Παπαθωμά - Γιαννιού Φανή, Παναγιώτου Νικόλαος, Παπαργύρης Γεώργιος, Σκλάβος Γεώργιος, Τασιόπουλος Νικόλαος, Χριστακάκης Σταύρος, Ψυχογιός Γεώργιος.

Περιοδεία του Κλέαρχου Περγαντά σε Αμφισσα

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχος Περγαντάς θα βρίσκεται τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στην Αμφισσα. Στις 10:30 το πρωί ο κ. Περγαντάς θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αμφισσας. Στις 11 θα συναντηθεί με το Νομάρχη και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Φωκίδας. Στις 11:30 θα συναντηθεί με το Διοικητή και το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Αμφισσας. Στις 12:30 θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας. Στη 1:30 μετά το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμφισσας.

Το παρών έδωσε στη Φθιώτιδα ο Σταμάτης Γκάβαλης

Παρών στην περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά στη Φθιώτιδα, ήταν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Σταμάτης Γκάβαλης, με το συνδυασμό «Μαζί με τη Στερεά Ελλάδα της ανάπτυξης» με επικεφαλής τον Θανάση Χειμάρα. Ο κ. Γκάβαλης, συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. σε εγκάρδιο κλίμα και ο Αντώνης Σαμαράς, του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μίλησε στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας στη Λαμία την Τέταρτη 6 Οκτωβρίου και έκανε λόγο για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, αναφέροντας πως "το ψέμα έχει κοντά ποδάρια όπως λέει ο λαός μας", σχολιάζοντας αναφορά του Γερμανού πρώην υπουργού Οικονομικών για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις επιπτώσεις που έχει το μνημόνιο στη χώρα κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι "αδειάζουν τα νερά από την βάρκα με...τρύπιο κουβά. Και τα μισά χύνονται πάλι μέσα στη βάρκα. Κι έτσι δεν θα αδειάσει ποτέ η βάρκα".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.