Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Σοφία Μούτσου και Γιάννης Γουρνής στο συνδυασμό του Χειμάρα

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010, 13:50
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -


Η δήμαρχος Στυρέων, Σοφία Μούτσου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στο στο συνδυασμό "Μαζί για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης", εγκαταλείποντας τα σχέδιά της για το νέο δήμο Καρύστου. Η κα Μούτσου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αποδεχόμενη την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον Νομάρχη Φθιώτιδας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάση Χειμάρα να στελεχώσω το ψηφοδέλτιό του και να ενισχύσω τη φωνή της Εύβοιας στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο, δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 με τον συνδυασμό «Μαζί για την Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης». Θεωρώ ότι μοναδικός στόχος κάθε στελέχους της Αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι η συνεχής προσπάθεια για την ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου και όχι η προσωπική του προβολή. Στα πλαίσια αυτά θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, καταθέτοντας γνώσεις και εμπειρία, την μεγάλη προσπάθεια ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και ιδιαίτερα της Εύβοιας. Συστρατεύομαι με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας κ. Σταμάτη Γκάβαλη, ένα ικανό και προβεβλημένο αυτοδιοικητικό στέλεχος, με στόχο την πολύπλευρη οικονομική ανάπτυξη και την πολιτιστική πρόοδο της Εύβοιας που θα διεκδικήσουμε με υπευθυνότητα, ισχυρό λόγο και δυναμικές σύγχρονες λύσεις στην κρίσιμη τετραετία 2011-2014.»

Υποψήφιος και ο Γιάννης Γουρνής με το Χειμάρα

Στο συνδυασμό «Μαζί για την Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης» με επικεφαλής τον Θανάση Χειμάρα, θα συμμετέχει ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ο πρώην Δήμαρχος Δήμου Ερετρίας, Γιάννης Γουρνής.

Υποψήφια με Περγαντά η Σούλα Χονδρονικόλα

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, με τον Κλέαρχο Περγαντά είναι η Αθανασία Χονδρονικόλα - Τσάλα. Η υποψήφια είναι Πρόεδρος της Ενώσεως Πολυτέκνων Κύμης και Περιχώρων, Πρόεδρος των
Πρόεδρος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου ΚΥ Κύμης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών (παραρτήματος Κύμης).

Υποψήφιος με το συνδυασμό Ζεμπίλη ο Κωνσταντίνος Κούτρας

Από το πλευρό του κ. Αναγνωστάκη Δημήτρη ο κ. Κούτρας Κωνσταντίνος μετά τη μη κάθοδο του πρώτου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, αποφάσισε να βρεθεί στο πλευρό του κ. Ζεμπίλη. Ο ίδιος με γραπτή δήλωσή του τονίζει, ότι η επόμενη μέρα της ανακοίνωσης της απόφασης που έλαβε ο πρώην δήμαρχος κ. Αναγνωστάκης, τον έβαλε σε σκέψεις και προβληματισμούς για το ποια πορεία έπρεπε να ακολουθήσε, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει τον τόπο του στη μεταβατική πορεία προς το Δ. Χαλκιδέων και την υλοποίηση του «Καλλικράτη». "Αφήνοντας στην άκρη τα κόμματα και τα χρίσματα, που ποτέ δεν δέσμευσαν την κρίση μου και την πορεία μου, αποφάσισα να συμμετέχω στο συνδυασμό «Γέφυρα στο Μέλλον» του υποψήφιου δημάρχου Θανάση Ζεμπίλη, κρίνοντάς τον ως τον πιο κατάλληλο" ανέφερε χαρακτηριστικά.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.