Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Εντοπίστηκε το πτώμα του 35χρονου που αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή Δάφνης

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010, 13:29
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας ενημερώθηκε στις 22.15 το βράδυ της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου ότι αγνοείτο 35χρονος, ο οποίος είχε πάει το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή Δάφνης Πολιτικών για υποβρύχιο ψάρεμα.

Αμεσα ξεκίνησαν έρευνες στις οποίες συμμετείχαν προσωπικό της Λιμενικής Αρχής με υπηρεσιακό και ιδιωτικό όχημα, πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, αλιευτικά σκάφη, ομάδα έξι ατόμων του Συλλόγου Δασοπροστασίας και Διάσωσης Ψαχνών Ευβοίας με ερασιτεχνικό σκάφος και πεζοπόρο τμήμα, καθώς και επαγγελματίας δύτης.

Στις 2 το πρωί του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου εντοπίστηκε από το δύτη στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Δάφνης και Μελούνας Νεροτριβιάς βόρειου Ευβοϊκού και σε βάθος 20 μέτρων ο 35χρονος.

Η σορός του μεταφέρθηκε με το πλωτό περιπολικό στο βόρειο λιμένα της Χαλκίδας και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομίας και τοξικολογικής εξέτασης. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Χαλκίδας.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.